AktualnoDogađajiEventiKulturaLife StyleNovostiVijestiVijesti iz Đurđevca

Bogatstvo sadržaja na 3. vikendu Summer Cock festivala; evo što nas očekuje

TZ grada Đurđevca i trećeg vikenda u sklopu Summer Cock Festivala nudi obilje zabavnih, gastronomskih i glazbenih sadržaja u kojima će moći uživati svi željni ljetne zabave i opuštanja.
Već u petak, 23. kolovoza s početkom u 20 sati upravo to će ponuditi, u atriju utvrde Stari grad satiričar Bloger Krule. Svojim zdravim, britkim humorom na Kruletov način u Stand up nastupu pod nazivom ”Od prvog do prvog” Krule će uz ponudu pivnice i restorana Starog grada, biti najbolja zabava na početak vikenda.
Subota, 24. kolovoza rezervirana je za Ribičku noć na jezeru Separacija, koja počinje u 20 sati te nudi zabavu uz Band Mladi i degustaciju pečene ribe po promotivnim cijenama u organizaciji Rekreativne udruge Podravina.
U nedjelju, 25. kolovoza u Park šumi Borik u Đurđevcu svi mališani moći će skakati na napuhancima raznih boja i oblika, pokazivati svoje umjetničke vještine na kreativnim radionicama i sudjelovati u raznim natjecateljskim igrama s članovima svoje obitelji. Oni najbolji i najspretniji, osvojit će super poklon pakete dok u večernjim satima slijedi ugodno smještanje na dekice uz projekciju crtića Pustolovina bubamare i crnog mačka.

Izvor; Grad Đurđevac

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live