AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Koprivnice

Drava.info doznaje kada bi trebala početi dogradnja najveće gradske škole u Koprivnici

Bliži se početak nove nastavne godine, a tijekom ljetnih mjeseci bilo je radno u najvećoj gradskoj, ali i županijskoj školi – Osnovnoj školi Braća Radić.
Rekao je tako Dravi.info ravnatelj Krešo Grgac i objasnio što se sve radilo.
“Tijekom ljeta u školi smo imali radove – klimatizirali smo preostale učionice i druge školske prostorije kako bismo poboljšali uvjete za učenje i rad svih onih koji borave u školi. Domari su dobili novu kosilicu s kojom će još efikasnije i bolje održavati veliki zeleni okoliš naše škole” – naglasio je.
Ono što svi željno iščekuju svakako je početak dogradnje škole, a kako kaže ravnatelj ona je kruna svih projekata koji su se u školi provodili.
“Projektiranje nove školske zgrade je pri kraju i uskoro idemo u potragu za izvođačem radova. Ako će sve ići po planu, radovi bi trebali početi u proljeće iduće godine. Projekt dogradnje škole i izgradnje nove sportske dvorane s pripadajućim vanjskim sportskim terenima omogućit će našim učenicima jednosmjensku nastavu čime će se dodatno i značajno poboljšati kvaliteta obrazovanja, ali i kvaliteta života učenika, roditelja i svih onih koji rade u ovoj školi. Veseli me što će dogradnjom škole svi učenici u gradu Koprivnici biti u jednosmjenskoj nastavi koja će omogućiti kvalitetniju realizaciju brojnih redovitih programa, ali i drugih projekata i izvannastavnih aktivnosti” – zaključio je ravnatelj Grgac.

Izvor; Drava.info

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live