AktualnoDogađajiNovostiVijestiVijesti iz Županije

SUSJEDNE OPĆINE Počinje proslava Dana Općine Drnje, Dombaj: “Protekla je godina bila sadržajna, dinamična i puna projekata”

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, 3. rujna započinje program obilježavanja Dana Općine Drnje.
Upravo će svečana sjednica biti prilika za podsjetiti što se sve napravilo u proteklih godinu dana, rekao je za Podravski radio načelnik Općine Drnje Petar Dombaj;

-rekao je načelnik Dombaj te dodao kako su na sjednici Općinskog vijeća rebalansom proračuna osigurana sredstva za provedbu novih projekata.
Načelnik je istaknuo kako općina ima jake partnere i suradnju sa susjednim općinama i gradovima, a uz čestitke za Dan općine posebno je istaknuo važnost zajedništva;

-dodajmo kako će se u sklopu programa proslave Dana općine Drnje održati i koncert Franje Barića – „Podravini dao si srce“ u sklopu proslave 50 godina glazbene karijere i 70 godina života ovog legendarnog podravskog glazbenika.

Pogledajte emisiju;


Više o koncertu poslušajte u emisiji Podravske steze, u ponedjeljak, 3. rujna u našem programu s početkom u 17:30 sati, a više o programu proslave Dana Općine Drnje čitajte na webu Podravskog radija.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live