AktualnoNovostiSportske vijestiVijesti iz Koprivnice

RK Podravka Vegeta ušao u posljednji tjedan priprema prije velikih europskih izazova

Rukometašice Podravka Vegete su ušle u posljednji tjedan priprema uoči velikog europskog izazova – u subotu u Koprivnici dočekuju ekipu slovenskog Krim Mercatora u prvom kolu Lige prvakinja.
Utakmica će početi u 18 sati i igrat će se u Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo, a Podravkašice su uoči posljednjeg pripremnog tjedna bile na trodnevnom gostovanju u Mađarskoj gdje su u petak odigrale utakmicu s Debrecenom, a u subotu odradile zajednički trening i utakmicu s Albom Fehervar, izvijestili su iz kluba.
Posljednje provjere treneru Ivici Obrvanu bile su korisne, a za klupske stranice podijelio je i svoje dojmove te otkrio što Podravkašicama slijedi do susreta s Krim Mercatorom.
„Treninge pred nama ćemo maksimalno iskoristiti da se dodatno pripremimo i da na otvaranju Lige prvakinja odigramo najbolje što možemo protiv ekipe koja je u užem krugu favoritkinja za Final four nove sezone. Nadam se da ćemo njima, a i svima biti tvrd orah i pružiti na otvaranju nove sezone dobru utakmicu pred našim navijačima” – zaključio je trener.

Izvor; Drava.info

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live