AktualnoDogađajiNovostiSportske vijestiVijestiVijesti iz KoprivniceVijesti iz Županije

Podravkašice dočekuju Krim – Počinje elitno natjecanje

Pred rukometašicama Podravka Vegete prvo je kolo nove sezone Lige prvakinja, prestižnog europskog natjecanja u rukometu koje okuplja najbolje igračice i ekipe na kontinentu.
Za pripreme je ostalo još svega nekoliko dana jer je prva utakmica grupne faze na rasporedu već u subotu u 18 sati i to protiv dobro poznatog, slovenskog Krim Mercatora.
Uoči susreta koji će se igrati u koprivničkoj Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo, trener Ivica Obrvan rekao je kako pomlađena i prilično kadrovski izmijenjena Podravka Vegeta nije favorit, što ne znači da će na njegovim djevojkama svi skupljati lake bodove.
Što se tiče Krima, tu ekipu Podravkašice dobro poznaju, a u pripremama su odigrali i dvije prijateljske utakmice i zajednički trening.
O bilo kakvim daljnjim ambicijama nije želio govoriti, već je najavio skupljanje bodova i igranje “od utakmice do utakmice”.
Govoreći o igračicama, spomenut je odlazak iskusnih sestara Kalaus te Franušić, uz dolazak neiskusnih Birtić i Brkić koje su u svojim ekipama imale skromnu minutažu.
Podravkašicama je trenutno u fokusu isključivo Liga prvakinja, no ne treba zanemariti prvu utakmicu domaćeg prvenstva koja je na rasporedu tek nekoliko dana nakon teškog europskog ogleda – 11. rujna, također u Koprivnici.
Na žalost trenera Obrvana, prva na popisu je Lokomotiva, koja u izuzetno važan derbi ulazi u vrijeme kad Podravkašice možda i neće biti u potpunosti odmorene od Lige prvakinja.

Izvor; Drava.info

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live