AktualnoDogađajiEventiNovostiVijestiVijesti iz Županije

FOTO Drnje slavi Dan općine: Ples, pjesma i tambure odzvanjaju mjestom

Općina Drnje slavi svoj dan.

Tim, a i povodom svetkovine Rođenja Blažene Djevice Marije, održana je svečana sveta misa koju je predvodio vlč. Miro Denac. Program je nastavljen u poslijepodnevnim satima nastupima kulturno-umjetničkih društava iz Drnja, Legrada, Gole i Sigeca uz glazbenu pratnju tamburaškog sastava “Scandall”.

Sportski entuzijasti moći će uživati u nogometnoj utakmici između NK “Tomislav” iz Drnja i NK “Tehničar” iz Cvetkovca koja započinje u 17 sati. Večernji program završava koncertom popularnog ENIGMA banda s početkom u 19 sati.

U narednim danima očekuje nas još jedan uzbudljiv događaj. Podsjetimo, u četvrtak, 12. rujna, ljubitelji humora moći će uživati u “Stand up comedy show-u” Gorana Vinčića, koji će se održati u Društvenom domu u Drnju s početkom u 20 sati.

Dosad su u sklopu proslave Dana Općine Drnje održani razni događaji, uključujući svečanu sjednicu Općinskog vijeća, koncert Franje Barića, ribolovno natjecanje “Frano Antunović”, Gulašijadu, koncert tamburaškog sastava “Tamburaši bez imena” te mnogi drugi sadržaji koji su razveselili sve mještane i njihove goste.

 

Foto: Goran Generalić, Drava.info

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live