AktualnoLife StyleNovostiVijestiVijesti iz Đurđevca

OŠ Đurđevac primila prvašiće; 75 mališana krenulo u novu avanturu

Nakon ljetnog odmora koji je bio tjedan dana dulji od prvotno planiranog, u prvi razred školske 2024./2025.godine u OŠ Đurđevac je krenulo 82 učenika. U Matičnu školu njih 75, u PŠ Budrovac 2, PŠ Mičetinac 1, PŠ Sirova Katalena 2, Odjele za učenike s teškoćama 2, dok u PŠ Čepelovac nema niti jednog učenika u prvom razredu.
Učenike prvih razreda podijeljene u 4 razredna odjela koji su u pratnji roditelja, baka i djedova došli prvi dan u školu, pozdravili su ravnatelj Danijel Domišljanović, gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči i pedagog Nikola Vuković.
Ravnatelj Domišljanović poželio je dobrodošlicu, puno sreće i uspjeha prvašićima na početku njihovog školovanja uz stvaranje brojnih novih prijateljstava. Učenike su po razrednim odjelima prozvale učiteljice koje će ih naredne četiri godine, pratiti na njihovom osnovnoškolskom putu.
Gradonačelnik Hrvoje Janči je učenicima i roditeljima poželio puno uspjeha i osmijeha u danima koji ih čekaju, uz poruku kako su oni učenici koji nikad neće ići u dvosmjensku nastavu s obzirom da su radovi na dogradnji škole sve bliže.
Prvašići su nakon toga sa svojim učiteljima otišli u razred, a na klupama su ih dočekali udžbenici, radne bilježnice i dodatna iznenađenja kako bi im prvi dan škole, ostao u najljepšem sjećanju.
Prvašićima, roditeljima i učiteljicama želimo sreću, a kako je bilo pogledajte u fotogaleriji i videu u nastavku;

Video prvog dana za prvašiće

Tekst i video; Silvija Zidar

Foto; Martina Sabađija Buđak

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live