AktualnoNovostiVijestiVijesti iz ĐurđevcaVijesti iz Županije

Kristinka Štefan i Silvija Lukačin sudjelovale na dvodnevnoj konferenciji u Zenici

Predsjednica Udruge Mali Princ Đurđevac Kristinka Štefan zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za razvojne projekte Grada Đurđevca Silvijom Lukačin sudjelovala je na dvodnevnoj konferenciji u Zenici koju je organizirao Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama Zeničko Dobojskog Kantona u suradnji s UNICEF-om, a uz obilježavanje deset godina postojanja njihove ustanove s temom izazova i mogućnosti u radu s osobama s poteškoćama.

Foto: Udruga Mali Princ

Predstavnici javnih, vladinih i nevladinih organizacija iz Bosne i Hercegovine, Crne gore i Hrvatske predstavili su svoja iskustva u radu i pružanju usluga i skrbi osobama s teškoćama. Tako su svoja iskustva iznijele predsjednica Udruge Štefan, s naglaskom na trenutne socijalne usluge koje Udruga pruža te na iskustvo provođenja europskih projekta, kao i pročelnica Lukačin u ime Grada Đurđevca koji posjeduje važnu lokalnu ulogu u modelima brige o osobama s invaliditetom.
Predsjednica Štefan je osim na raspravljačkom panelu, Udrugu i grad Đurđevac predstavila informativnim štandom uz koji se okupilo mnoštvo zainteresiranih. Primjer je ovo važnosti razmjene iskustava te primjera dobre prakse i na međudržavnoj razini, ističu iz Udruge Mali Princ.

Foto: Udruga Mali Princ

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live