AktualnoKulturaNovostiVijestiVijesti iz Županije

Sklopljen Ugovor za izvođenje radova na revitalizaciji Ekološkog parka mira u Podravskim Sesvetama

U prostorijama Općine Podravske Sesvete načelnik Mladen Sitek i predstavnik izvođača Josip Štefec direktor tvrtke iz Podravskih Sesveta, potpisali su Ugovor za izvođenje radova na revitalizaciji Ekološkog parka mira.

Kako ističu iz općine, ujedno je potpisan i ugovor za stručni nadzor iz Đurđevca, čija vrijednost iznosi 3.750,00 eura s PDV-om.
Provedba projekta revitalizacije Ekološkog parka mira obuhvaća obnovu i revitalizacija postojećeg parka – projektirane su nove zelene površine u hortikulturnom smislu, stare pješačke staze se u potpunosti uklanjaju i zamjenjuju novima s opločenim platoima s klupama, obnavlja se postojeći paviljon a dječjem igralištu daje se novi, moderniji izgled uz veću sigurnost samih igrala, dok će nove pješačke staze biti osvijetljene ambijentalnim osvjetljenjem a postojeće skulpture reflektorima.
Vrijednost ugovora je 182.581,14 eura bez PDV-a odnosno 226.955,52 eura s PDV-om. Najveći dio sredstava osiguran je u proračunu Općine dok se za dio planira dobiti sufinanciranje od strane Koprivničko-križevačke županije.

-Provedbom projekta revitalizacija Ekološkog parka mira Podravske Sesvete završit će se i drugi veliki projekt u sklopu uređenja centra naselja, a samo mjesto će dobiti u potpunosti uređeni, novi i moderni park u centru koji će svojim izgledom biti na ponos svih mještana- zaključio je načelnik Sitek.

izvor: Općina Podravske Sesvete

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live