AktualnoLife StyleNovostiVijestiVijesti iz Županije

Održana edukacija o tehnici balayage-a „foilayage“ u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Udruženja obrtnika, održana je besplatna edukacija na temu frizerskih tehnika koja je okupila 39 frizera i frizerki iz županije.
Voditeljica edukacije bila je certificirana edukatorica i obrtnica Marija Gelenčir iz Nove Gradiške, koja je sudionike uvela u inovativnu metodu koja kombinira preciznost korištenja folija s nježnim prijelazima klasičnog balayage-a. Ova tehnika postaje sve popularnija među frizerima, a edukacija je polaznicima omogućila usavršavanje i priliku za praćenje najnovijih trendova u frizerstvu.

Ovo je bila odlična prilika za naše frizere da unaprijede svoje vještine i nauče nešto novo. Želja nam je kontinuirano organizirati ovakve edukacije kako bi naši obrtnici bili u koraku s najnovijim trendovima i tehnikama, istaknula je predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Martina Gregur.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije planira nastaviti s organizacijom stručnih edukacija u različitim obrtničkim djelatnostima te poziva sve zainteresirane da prate najave budućih događanja, ističu.

Izvor: Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live