AktualnoDogađajiNovostiVijestiVijesti iz ĐurđevcaVijesti iz Županije

26. Dan voća Koprivničko-križevačke županije ove subote u Đurđevcu

Najznačajnija manifestacija posvećena promociji proizvodnje voća i voćnih prerađevina, 26. Dan voća Koprivničko-križevačke županije ove će se godine održati u subotu, 5. listopada s početkom u 9,00 sati na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu.

Glavni organizator 26. Dan voća je Koprivničko-križevačka županija, a u organizaciji sudjeluju Grad Đurđevac i gradska Turistička zajednica, Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, područna jedinica Koprivnica te Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije i Poljoprivredna zadruga „Gruda“ za proizvodnju, skladištenje i distribuciju voća i povrća.

I ove se godine očekuje sudjelovanje velikog broja OPG-ova i proizvođača koji su orijentirani prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji, a posjetitelji će moći uživati u velikom izboru raznih voćnih kultura i sorti te tradicionalnoj promotivno-prodajnoj izložbi i ostalim programima.
U kulturno- umjetničkom

programu nastupit će Dječji vrtić Maslačak, Mali folklor Osnovne škole Đurđevac, Dječja folklorna skupina KUD-a Petar Preradović i Tamburaški sastav Podravski bećari.

Satnica:
9:00 Otvaranje manifestacije
9:15 Kulturno-umjetnički program
11:00 Proglašenje najuređenijeg štanda

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live