AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Koprivnice

Grad Koprivnica; obilježen Međunarodni dana starijih osoba

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba 1. listopada je u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica održan prigodni program kojem su uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovali župan Darko Koren, predsjednik Županijske skupštine Damir Felak, pročelnice Maja Blažek, Melita Ivančić te predsjednik županijskog Savjeta za umirovljenike i starije osobe Željko Pintar.
Uvodnim riječima obratila se ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Željka Koluder Vlahinja koja je zahvalila svima na dolasku, pomoći i suradnji, a posebno Županiji kao osnivaču koja pomaže i podržava sve aktivnosti Doma.
„Naša težnja da korisnici žive što bolje i da se osjećaju ugodnije ne bi bila ostvariva bez naših sjajnih zaposlenika, koji su temelj i koji grade sve ono što mi svakodnevno uživamo u Domu. Hvala im na njihovom predanom radu.“, naglasila je ravnateljica Vlahinja te svima poželjela dobro zdravlje i puno zadovoljstva u životu.
Korisnicima i zaposlenicima Doma obratio se i župan umirovljenicima čestitao njihov dan. „Želim vam da ovaj dan provedete u zdravlju, sreći, veselju i na najbolji mogući način koji vam odgovara. Čestitam vam još jednom Međunarodni dana starijih osoba i želim vam svako dobro“, istaknuo je župan Koren.
Pozdravima i čestitkama pridružio se i vlč. Davor Šumandl koji je ujedno i dušebrižnik Doma te se zahvalio na prilici koja mu omogućava da bude dio ove priče.
Predsjednik županijskog Savjeta za umirovljenike i starije osobe Željko Pintar prenio je pozdrave i čestitke Savjeta te se osvrnuo na sve prijašnje aktivnosti starijih generacija koje su omogućile izgradnju društva u kojem danas živimo.
Zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Ksenija Ostriž uz čestitke se osvrnula na obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba.
„Današnji dan je doista vaš mali praznik i treba ga proslaviti. Zahvaljujem ravnateljici i njenom timu što na ovaj dan uvijek upriliče jednu malu svečanost s kojom obilježavamo i sve ono što ste vi radili kroz vaš životni vijek i sve načine na koje ste doprinijeli razvoju našeg grada i naše županije“, naglasila je zamjenica Ostriž.
Program su svojim nastupima uveličali Zbor umirovljenika grada Koprivnice, djeca iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“, Nika Cik i Nika Jakupec na flauti iz Glazbene škole Fortunat Pintarić, Vedran Kučić na gitari te korisnica Doma, Ružica Bonta koja se sa svojim tekstom osvrnula na boravak u Domu.

Izvor; KKŽ

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live