AktualnoNovostiSportske vijestiVijestiVijesti iz ĐurđevcaVijesti iz Županije

FOTO Križevčani opravdali ulogu favorita

Košarkaši KK „Radnik” slavili su u finalu Kupa Koprivničko-križevačke županije pobijedivši domaću ekipu KK „Mladost” rezultatom 79:89.

Utakmica se odigrala pred brojnim gledateljima, gdje su obje ekipe pružile napetu i borbenu igru.

Prava sportska borba od prvog do zadnjeg zvižduka. Obje ekipe pokazale su borbenost i odlučnost, što je utakmicu učinilo napetom i neizvjesnom do samog kraja.

KK „Radnik” pod vodstvom trenera Tomislava Matoića je od početka pokazao čvrstu obranu i organiziranu igru. Unatoč tome što je „Mladost” Đurđevac stalno prijetio i dolazilo u blizinu rezultatskog preokreta, „Radnik” je uspijevao održati smirenost i kontrolu, posebno u ključnim trenucima utakmice. Za „Radnik” su briljirali Ivan Svoboda s 20 poena, Patrik Cindrić s 18 te sa 16 poena Ivan Mileković.

Za „Radnik” su nastupili i postigli poene: Tin Zidarić, Matija Kurpez 14, Ivan Mileković 16, Florijan Šašek 10, Luka Biondić, Luka Fržović, Ivan Svoboda 20, Petar Filipović, Patrik Cindrić 18, Jan Gatarić 6, Fabijan Gužvinec i Roko Bolčić 5.

S druge strane, KK „Mladost”  Đurđevac nije pokazao znakove odustajanja. Predvođeni Hrvojem Puljkom, koji je postigao nevjerojatnih 39 poena, Mladost je u više navrata zaprijetila da preokrene utakmicu. Njihova borbenost u napadu bila je očita, s igračima koji su konstantno tražili rješenja. Mladost je pokazala svoju borbenost, ali im je na kraju nedostajalo malo sreće i preciznosti da savladaju obranu Radnika.

Za „Mladost” su nastupili i koševe postigli: Karlo Zovko, Petar Sušanj, Andrija Cestar 7, Igor Odobašić 3, Antun Marić, Hrvoje Puljko 39, Leon Cestar, Tomislav Miškulin 6, Mateo Balatinec 4, Zoran Jančijev 8, Vladimir Beljan 12 i Karlo Čmrlec. Trener domaće ekipe je Tihomir Robotić.

Čestitamo ekipi KK „Radnik” na pobijedi.

Škicnite našu fotogaleriju:

foto i tekst: Marija Halusek

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live