AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Đurđevca

Branko Pleadin i Tihomir Robotić među 500-tinjak nagrađenih najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika u Hrvatskoj

Povodom Dana učitelja Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH nagradilo je 513 najuspješnijih odgojno – obrazovnih radnika u školskoj godini 2023/24. Među njima su i dva profesora Strukovne škole Đurđevca, Branko Pleadin i Tihomir Robotić.
Nastavnici moraju puno toga zadovoljiti da bi ušli među najbolje, a boduje se njihovo mentorstvo učenicima na natjecanjima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sličnom, stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, projekti, rad na unaprjeđenju rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.
„Nije prvi puta da je rad ova dva naša profesora prepoznat kao vrhunski i nagrađen od Ministarstva. To je najbolja preporuka za našu Strukovnu školu i potvrda da se u njoj kvalitetno radi i potiče izvrsnost. Oni su doista našu školu i naše učenike, preko Erazmus + projekata i Mrežom prilika povezali za svijetom, sa europskim školama i tvrtkama. Naša djeca uče od najboljih predavača, praksu stječu u najboljim radionicama i spremna odlaze iz naše škole na tržište rada” – rekao je Darko Špoljar, ravnatelj Strukovne škole Đurđevca.
Čestitke profesorima Branku Pleadinu i Tihomiru Robotiću!

Izvor; Grad Đurđevac

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live