AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Virovitičko-podravske županije

Ugovorena gradnja i opremanje Područnog odjela Dječjeg vrtića Potočnica u Pitomači

Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti, u prostorijama Općine Pitomača, sklopljen je Ugovor o javnoj nabavi radova i opremanje građevine u projektu Područni odjel Dječjeg vrtića “Potočnica” Pitomača.

Ugovor vrijedan 776.582,16 eura s PDV-om, općinski načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić, sklopio je s tvrtkom iz Virovitice, a financira se u potpunosti bespovratnim sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Radovi će započeti sredinom listopada i trajat će do listopada 2025. godine.
Radovi se izvode u sklopu projekta “Područni odjel Dječjeg vrtića „Potočnica“ Pitomača” kojeg provodi Općina Pitomača, a cilj i svrha ulaganja je kroz izgradnju područnog odjela osigurati infrastrukturni i materijalni kapacitet za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.
Projektom će se osigurati četiri dodatna dnevna boravka za pružanje usluge ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Područnom odjelu Dječjeg vrtića „Potočnica“ te će se povećati kapacitet za do 48 novih mjesta ciljane skupine djece u dobi od 1 do 3 godina s područja općine Pitomača.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live