AktualnoPromoVijestiVijesti iz Đurđevca

PROMO KOP-TRADE ELECTRONIC d.o.o. Đurđevac uspješno posluje više od 30 godina; igrajte nagradnu igru

KOP-TRADE ELECTRONIC d.o.o. iz Đurđevca je trgovačko društvo koje posluje već više od 30 godina. Pokrenuli su ga Marija i Marijan Kopljarević kao veleprodaju i distribuciju satova na području cijele Republike Hrvatske.

„Veleprodaja posluje više od 30 godina, a prodavaonice imamo u Đurđevcu i Bjelovaru” – govori na početku Gordana Kopljarević, koja je obiteljski posao nastavila sa suprugom Marijom.
„Zastupnici smo brandova Q&Q iz grupacije Citizen te Pierre Ricaud satova i nakita te uvoznici mnogih poznatih brandova koje prodajemo u vlastitim trgovinama. Imamo veliki izbor srebrnog nakita koji kupujemo direktno od proizvođača diljem Europe te osigurani servis popravka satova i nakita. Uz satove i nakit prodajemo i mijenjamo baterije te remene na satovima.” – govori Gordana.


Oni ne izrađuju nakit, ali su uvoznici za Q&Q, Casio i Pierre Ricaud, a u bogatoj ponudi se još mogu pronaći brandovi Emporio Armani, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Armani Exchange, Guess, Fosil i Michael Cors – navodi Gordana i dodaje kako u bogatoj ponudi proizvoda imaju narukvice, lančiće, privjeske, prstene, naušnice, ogrlice, broševe, muški i dječji asortiman te budilice.
„Nakit koji možete kupiti u KOP-TRADE ELECTRONIC d.o.o. u Đurđevcu je od srebra i neplemenitih materijala, odnosno čelični nakit marki Manoki, Pierre Ricaud i Guess.” – dodaje Gordana i spominje kako imaju sedam zaposlenih.


Veleprodaja posluje u Đurđevcu u ulici Ivana Mažuranića 3, a maloprodaje se nalaze u Bjelovaru u ulici Ivana Viteza Trnskog 13 ili na broj 043/241-461 te u Poslovnom centru u Đurđevcu, Trg sv. Jurja 1.
Radno vrijeme prodavaonice u Đurđevcu je od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati i subotom od 8 do 13 sati, a informacije možete dobiti i na broj 099/451-6321.
KOP-TRADE ELECTRONIC d.o.o. možete pronaći na Facebooku i Instagramu.

U suradnji s Kop-trade electronic d.o.o. darujemo vam vrijedan poklon, a za sudjelovanje je potrebno ispuniti sljedeće uvjete;

1. Lajkati FB stranice Kop-trade electronic i Podravski radio

2. Označiti tri osobe za koje mislite da bi im se poklon svidio

3. Lajkati i podijeliti objavu javno na svoj zid

Foto; Podravski radio

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live