AktualnoPromoVijestiVijesti iz Virovitičko-podravske županije

PROMO Fashion & Art u Virovitici nudi odjeću najboljih hrvatskih dizajnera; odrigrajte darivalicu

Fashion & Art u Virovitici je concept store najboljih hrvatskih dizajnera, vlasnice Dubravke Jelenčić. „Oduvijek sam voljela modu i lijepo obučenu ženu pa sam s tom strašću i krenula u modni svijet prije gotovo 20 godina.” – govori Dubravka.
„Volim drugačiji stil i sve što je nekome neobično, a modni dizajneri čiju odjeću možete kupiti u mojim trgovinama je sve samo ne obična” – napominje naša simpatična sugovornica koja nigdje ne ide bez svog psa Bonda koji je uvijek modno usklađen.
Trgovina u Virovitici nalazi se na adresi Trg kralja Tomislava 1-2 i radi od ponedjeljka do petka od 9 do 20 sati i subotom od 9 do 13.

Modni komadi koje izrađuju poznati hrvatski modni dizajneri, našli su mjesto i u trgovini u Svetom Križu Začretju, kojeg je vlasnica otvorila kako bi modno osviještenim ženama približila modu hrvatskih dizajnera i to: IGORA GALAŠA – kralja pletenine, najnagrađivanijeg modnog dizajnera mlađe generacije koji je do sad ispleo desetke tisuća kilometara vunenih niti koje su ga vodile diljem svijeta. Tu su još: ETNO MOT – dizajnerica ELEONORA TOMIĆ sinonim za estetski pročišćenu odjeću jednostavnih krojeva uz naglašavanje individualnosti. CHARLIE DESIGN – dizajnerica LOREDANA BAHORIĆ koja je i nakon 35 godina kreativnog rada još uvijek jedna od najznačajnijih modnih dizajnerica. MILENA ROGULJ – prepoznatljiva po zanimljivim konstrukcijskim rješenjima, kombinacijama i upotrebi materijala te savršenoj ručnoj izradi svakog komada. GRUBIĆ DESIGN – hrvatski brand nakita s više od 30 godina dugom tradicijom. Slijedeći svoj dugoročni moto “Od ulične mode do ekstravagancije”, Grubić dizajn je uspio odoljeti hirovitim trendovima i ostati vjeran svojoj izvornoj ideji. ZORAN ARAGOVIĆ koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design, uveseljava modnu scenu svojim veselim i otkačenim kreacijama.

Dubravka Jelenčić ističe kako ju je uvijek fascinirala cijela priča oko nastanka nekog komada. „Priča da netko prvo nacrta svoju ideju na papiru pa ju dorađuje i izradi od papira i na kraju kroji u savršene komade od koji svaki priča svoju priču, meni je posebno.” – govori Dubravka i dodaje kako žena mora biti sretna. „Mi to vidimo na svakoj ženi kad izađe iz kabine u komadu koji je odabrala za sebe. Bolje se osjećaju kad vide da su nešto prikrile ili istaknule i to je najljepši dio modnog svijeta.” – zaključila je Dubravka.

Ivan Miđić je jedan od najpoznatijih dizajnera nakita čiji se radovi mogu pronaći u trgovini, a mi vam jedan prsten kojeg je on dizajnirao darujemo u nagradnoj igri koja traje do ponedjeljka 21. listopada, a prsten podižete kod vesele ekipe u Virovitici.

Potrebno je:

1. Lajkati FB stranice Fashion & Art i Podravski radio
2. Označiti tri osobe za koje mislite da bi im se poklon svidio
3. Lajkati i podijeliti objavu javno na svoj zid

Evo kako izgleda Fashion & Art u Virovitici;

Tekst, foto i video; Silvija Zidar

 

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live