AktualnoLife StyleNovostiVijestiVijesti iz ĐurđevcaVijesti iz zemlje i svijetaVijesti iz Županije

Udruga Susret: gerontodomaćice počastile se zasluženim izletom u Krapinu

Članice đurđevačke Udruge gerontodomaćica Susret iskoristile su sunčani vikend kako bi posjetile Krapinu i njezine znamenitosti.

Nakon radnog tjedna odlučili se se počastiti jednodnevnim izletom i malo odmoriti od svakodnevnih obaveza. Tako su posjetile Muzej krapinskih neandertalaca te Muzej oltajmera Presečki. U pratnji stručnog vodstva, članice udruge saznale su zanimljive detalje i povijest naših prapočetaka i evolucijski razvoj, a u Muzej oltajmera povijest automobilističke i motociklističke kulture. Nakon edukativnog razgledavanja krenule su na opuštanje i druženje u Krapinske toplice.

Izvor: Grad Đurđevac

-Ovaj kratki odmor donio je novu pozitivnu energiju našim članicama koja će im zasigurno koristiti da se odmorne vrate daljnjem radu i obavljanju svakodnevnih obveza s korisnicima. Gerontodomaćice su početkom ožujka započele obilaziti korisnike u sklopu projekta Zaželi koji provodi Grad Đurđevac, a projekt je samo nastavak njihovog višemjesečnog volontiranja u sklopu programa rada njihove udruge- naglasila je Mirjana Mišulin, voditeljica projekta.

Izvor: Grad Đurđevac

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live