Novosti

Načelnik Virja Mirko Perok u programu Podravskog radija

Načelnik općine Virje Mirko Perok povodom Martinjskih dana općine Virje 2017. gostovao je u emisiji Susjedne općine Podravskog radija.
Načelnik Perok naglasio je kako je sredstvima dobivenima kroz mjere Ministarstva reginoalnog razvoja i EU fondova uređen društveni dom u Šemovcima, nogostup u Šemovcima i Hampovici te u Miholjanskoj ulici u Virju.
U tijeku su radovi na dovršetku kanalizacije u Virju u vrijednosti 7,6 mil.kuna bez PDV-a.
Načelnik Perok ponosno ističe konstantnu brigu o mladima kroz programe kojima općina pomaže mladim obiteljima te istovremeno radi na demografiji općine.
Općina predviđa rekordan proračun od 40 mil.kn u koji ulaze i projekti koji će se kandidirati na Mjere 7., rekao je načelnik Perok.
Uz ove projekte, općina se uz pomoć PORE kandidirala za projekte izgradnje tržnice i hostela te novog dječjeg igrališta.
Načelnik Perok u emsiji se osvrnuo na već održane manifestacije povodom Dana općine, ali i najavio nadolazeće. Centralni dio obilježavanja Dana općine je subota 11. studenog kada se u jutranjim satima polažu vijenci kod centralnog križa na groblju, u 11h održati će se Svečana sveta misa, a nakon mise otvorenje Turističkog ureda TZP Središnja Podravina i Svečana sjednica.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live