Novosti

Sajam projekata društvenih poduzetnika

Udruga “Bolje sutra” će sudjelovati na Sajmu projekata društvenih poduzetnika koji će se održati 14. studenog u sklopu konferencije “Društveno poduzetništvo u Hrvatskoj – jučer, danas, sutra” u Zagrebu u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskog sustava.
Na Sajmu će biti pikazan  kratki dokumentarni film na temu  ”Poticanje društvenog poduzetništva” o Udruzi osoba s invaliditetom “Bolje sutra” grada Koprivnice i aktivnostima koje provode s ciljem pokretanja socijalnog poduzetništva.
Ministarstvo rada i mirovinskog sustava predstavit će  Poziv na dostavu projektnih prijedloga ”Jačanje poslovanja za društveno poduzetništvo – faza I.
Ovaj Poziv na natječaj  će omogućiti nastavak financiranja projekta IKSoC-Inovativni koprivnički socijalni centar “KopriVITA”
Ministarstvo  je predsjednici Udruge  posebno skrenulo pozornost i pozvalo Udrugu na prijavu na taj Poziv u trenutku potpisivanja Ugovora o dodjeli projekta IKSoC kako bi se na što lakši način nastavio projekt IKSoC nakon njegovog završetka.
Na Sajau će udruga predstaviti tjesteninu koju za sada izrađuju u aktivnostima projekta “Kuharica zdravlja” sufinanciranog iz programa/projekata u sklopu projekta „Zdravi grad“ Koprivnica za 2017. godinu

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live