NovostiVijesti

DVD Budrovac ove godine slavi 90. godina djelovanja društva, JANČI: “Grad Đurđevac će podržati realizaciju svih aktivnosti društva”

DVD-a Budrovac održalo je svoju redovnu izvještajnu skupštinu kojoj su uz redovne članove prisustvovali i gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Alen Škudar.
Skupštinu je otvorio predsjednik društva Tihomir Stoprd te su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2022. godinu koja su jednoglasno usvojena. Donesen je i novi plan za 2023. godinu, a uz redovitu djelatnost namjera im je i uređenje prostora za potrebe Vatrogasnog društva te nastavak suradnje s drugim vatrogasnim društvima, udrugama te lokalnim, županijskim i državnim institucijama u cilju ostvarivanja zajedničkih interesa i uzajamne pomoći.
Ove godine DVD-a Budrovac slavi 90 godina postojanja te će velik dio aktivnosti društva biti usmjeren obilježavanja ove velike obljetnice.
Gradonačelnik Hrvoje Janči podržao je plan društva i zacrtane aktivnosti u narednoj godini te istaknuo kako će Grad podržati realizaciju svih aktivnosti.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live