Novosti

ADVENT U ĐURĐEVCU

Turistička zajednica i grad Đurđevac Vas pozivaju ovaj vikend na bogat Adventski program. Program kreće u petak već u 16:00 sati na podravskoj sahari ispred utvrde Stari grad gdje nam uz prigodan program dolaze deve. Nakon toga od 17:00 sati kreće Adventski sajam ispred utvrde Stari grad i scensko uprizorenje živih jaslica. Po završetku jaslica za još bolji božićni ugođaj pobrinuti će se Camel band, te će svi okupljeni moći pustiti lampione s lijepim željama.
U subotu s početkom u 10:00 sati na Trgu sv. Jurja održati će se Adventski sajam, te doček Djeda Božićnjaka uz prigodan glazbeno-scenski program dječjih grupa iz Dječjeg vrtića “Maslačak” i Osnovne škole “Grgura Karlovčana” Đurđevac, te skeč Male drame kazališta Đurđevac. Po završetku programa Djed Božićnjak će podijeliti poklone. Isti dan Adventski sajam se nastavlja i navečer ispred utvrde Stari grad s početkom u 18:00 sati, nakon čega u 19:00 sati slijedi scensko uprizorenje živih jaslica. Za kraj dana još jednom će vas svojim koncertom razveseliti grupa False Ettoues.
U nedjelju ispred utvrde Stari grad s početkom u 18:00 sati održati će se Adventski sajam, nakon kojega u 19:00 sati je scenski prikaz živih jaslica, te puštanje lampiona s lijepim željama.
Produženi “Advent vikend” završava s Adventskim sajmom u ponedjeljak ispred utvrde Stari grad u 18:00 sati, te scenskim prikazom živih jaslica u 19:00 sati.
Sva četiri dana posjetitelji će se moći ugrijati i zasladiti nepce nezaobilaznim kuhanim vinom, čajem, te kuhanim kobasicama.
Postanite i Vi dio Adventa u Đurđevcu!

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live