Novosti

Bogat teniski vikend za Đurđevac

Odličan uspjeh postigli su naši najmlađi tenisači do 8. godina na turniru iz kalendara TSSH koji se je održao u Prelogu.
U sve četiri grupe u koje su bili raspoređeni Iva Kovačić, Mia Robotić, Marin Đapa i Mateo Litvić osvojili su zlatna odličja i tako pokazali da se u Đurđevcu igra odličan tenis.
U kategoriji do 10 godina nastupili su Mia Robotić, koja je u ušla u finale zelene skupine koju je i osvojila te Juraj Šklebar koji se je plasirao u srebrnu skupinu u kojoj je odnio prvo mjesto.
Isto tako 03. lipnja, Đurđevac je bio domaćin turnira iz kalendara TSSH za djecu od 12-16 god., gdje je nastupilo više od dvadesetak djece iz cijele regije. Cijeli turnir odlično je bio organiziran te odrađen i priveden kraju.
U 5. kolu 3. hrvatske teniske lige, odigranom 4. lipnja na terenima TK Đurđevca gostujuća ekipa iz Križevaca odnijela je 2 boda pobjedom nad TK Đurđevcom rezultatom 5:2. Jedinu pobjedu u pojedinačnim mečevima ostvario je Davor Dautanec a u parovima Lončarić /Mikec tako da je domaćin uspio spasiti barem jedan bod.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio