Novosti

Božićni domjenak za kraj godine

U Muzeju Grada Đurđevca organiziran je prigodni Božićni domjenak i druženje za kraj uspješne godine. Na domjenak su bili pozvani vijećnici Gradskog vijeća, ravnatelji gradskih ustanova, direktori komunalnih poduzeća, ravnatelji obrazovnih ustanova, predsjednici mjesnih odbora, predsjednici i članovi udruga, kulturni amateri, predsjednici sportskih klubova, počasni građani, suradnici i poslovni partneri.
Gostima su dobrodošlicu u utvrdu poželjeli kostimirani članovi Udruge sv. Juraj s kapetanom grada Željko Kožarićem na čelu.
Okupljene je pozdravio gradonačelnik Hrvoje Janči te okupljene podsjetio na uspješne projekte ralizirane u 2017. godini
– Svi zajedno se borimo i zalažemo za naš kraj, te od samoga početka podržavamo sve dobre ideje i prijedloge koji doprinose razvoju našega grada i dobro surađujemo sa svima i u vijeću i u županijskoj skupštini – rekao je dopredsjednik Županijske skupštine i gradski vijećnik Marijan Ružman, te je za kraj poželio svima obilje zdravlja, sreće, ljubavi, te puno uspjeha u novoj 2018. godini.
Saborski zastupnik i predsjednik vijeća Željko Lacković pozdravio je sve prisutne, te je svima zahvalio na dolasku na već tradicionalni gradski domjenak.
Program je moderirala Anđela Lenhard Antolin, a za glazbeni ugođaj se pobrinuo Andrija Maronić na cimbulama, a na kraju druženja gosti su kao poklon dobili na dar kalendar za 2018. godinu.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live