Novosti

BRONČANI MIKROFON ZA PODRAVSKI RADIO I EMISIJU “KRILA ANĐELA”

Hrvatska udruga radija i novina – HURIN – svake godine raspisuje natječaj za dodjelu godišnjih nagrada za osobito istknuti doprinos novinarstvu i javnom informiranju u lokalnim novinskim i radijskim postajama, odnosno za radijska, novinska i fotoreporterska dostignuća, za najbolji jingle, najbolju Internet stranicu i najbolju akciju.
Ove godine u kategoriji radijskih dostignuća, unutar kojih Hrvatska udruga radija i novina – HURIN dodijeljuje Zlatni, Srebrni i Brončani mikrofon, Brončani mikrofon dodijeljen je glavnoj i odgovornoj urednici Podravskog radija Tamari Belak za emisiju Krila anđela.
Tamara Belak, autorica, voditeljica i urednica emisije “Krila anđela” na Podravskom radiju veliku pozornost kroz emisiju posvećuje osobama s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom te njihovim obiteljima i drugim zainteresiranim slušateljima.
Sretna sam i ponosna što sam osvojila ovu nagradu za informatinvno-edukativnu emisiju Krila anđela. Ovo je veliko priznanje i za mene i za Podravski radio i drago mi je da je emisija prepoznata i od struke, ali najvažnije od svega je da mi u programu, odnoso Podravski radio ima emisiju koja potiče javnost na humanost te na poštivanje, prihvaćanje i uvažavanje različitosti kao društvene vrijednosti“, rekla je Tamara Belak te je u zahvali svima koji su do sada gostovali u emisiji Krila anđela istaknula kako ova nagrada jednim dijelom pripada i njima.
Emisija “Krila anđela” emitira se u programu Podravskog radija svaki četvrtak, unazad godinu dana u 17.30 sati u trajanju od 10 minuta.
Svečana dodjela nagrada biti će u Opatiji, 22. studenog na 9. Danima elektroničkih medija, 22. Danima radija, 9. Danima televizije i 9. Danima interneta koje organiziraju Hrvatska udruga radija i novina (HURIN) i Nacionalna udruga televizija (NUT) te Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) i Agencija za elektroničke medije pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live