Life StyleNovostiVijesti iz Podravine

Budući frizerski, makeup i nail art majstori Strukovne škole Đurđevac odlični na natjecanju u Zagrebu

Budući frizerski, makeup i nail art majstori Strukovne škole Đurđevac imali su priliku pokazati što su naučili u svom obrazovanju i tko je među njima najbolji.

Tako je 62 učenika iz 11 strukovnih škola Republike Hrvatske sudjelovalo na Frizerskom, makeup i nail art natjecanju Beauty & Hair Expo Zagreb, koje je održano na Zagrebačkom velesajmu.

Iz Strukovne škole Đurđevac natjecalo se petero učenika iz sektora frizerstva i po jedan učenik iz sektora kozmetičar i pediker. Učenici završnog razreda prezentirali su svoja znanja, vještine i kreativnost u radovima na zadanu temu.

U oblikovanju frizure na temu retro stila učenica Ema Lončar osvojila je 2. mjesto, dok je učenik Josip Godek osvojio 3. mjesto u oblikovanju svečane frizure.
U natjecanju izrade frizura i kreativnog šišanja kose sudjelovali su još i Lucrecia Kalavarić, Gabriel Andrašić te Leonarda Šelimber.
Učenicima frizerima mentorica je bila strukovna učiteljica Anica Čorba.
U natjecanju nail art natjecala se Nina Špiranec, kojoj je mentorica bila strukovna učiteljica Sonja Amidžić, dok se u natecanju mekeup-a natjecala Gabrijela Kovačević, a mentorica joj je bila strukovna učiteljica Željka Grobenski Senjan.

Učenici i njihove mentorice zahvalni su svojem ravnatelju Darku Špoljaru na punoj podršci u unaprijeđenju i usavršavanju struka.

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio