Life StyleNovosti

Članovi Udruge Bolje sutra sudjelovali u edukacijskom programu u sklopu provedbe projekta „Inkluziv“

Od 8-10.lipnja 2022. članovi Udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra Grada Koprivnice, sudjelovali su u edukacijskom programu u sklopu provedbe projekta „Inkluziv“.

Edukacijski program sadržavao je stručna predavanja, izobrazbu i radionice s temama: „Procjena organizacijskih kapaciteta s izrađenim planom organizacijskog razvoja“, „Savjetodavni i mentorski programi izgradnje kapaciteta HR u području menadžmenta neprofitnih organizacija“, „Savjetodavni programi za razvoj transparentnih i odgovornih upravljačkih procesa i procedura u organizaciji“ i „Edukacija o izradi i razvoju komunikacijskog plana dionika projekta“.

Edukacija je bila namijenjena članovima tijela upravljanja i članovima izvršnih tijela odnosno zaposlenicima organizacija civilnoga društva koje djeluju na područjima I. i II. skupine jedinica područne (regionalne) samouprave ispodprosječno rangiranih jedinica područne (regionalne) samouprave u RH te 60 osoba s invaliditetom.

Provedbom projekta želi se razriješiti problem manjka kapaciteta OCD-a u segmentu organizacijskih kapaciteta OCD-a, trening lidera za menadžment neprofitnih organizacija, transparentnih i odgovornih upravljačkih procesa i procedura u organizaciji te razvoj komunikacijskog plana.

Nositelj projekta je Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize. Udruga „Bolje sutra“ je jedan od partnera u projektu odobren na natječaju Programa Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj podržan od Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live