Novosti

Danas akcija usmjerena na najčešće uzroke stradavanja u prometu

U cilju povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise, a sve kako bi se građanima u predstojeće blagdansko vrijeme osigurao najviši stupanja sigurnosti cestovnog prometa, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke, danas, 23. prosinca, od 11 do 13 sati provesti će se preventivno-represivna akcija usmjerena na najčešće uzroke stradavanja u
 
prometu.
U provedbu rečene akcije, uključiti će se saborski zastupnik i predsjednik gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković, gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšič, načelnik Općine Virje Mirko Perok i načelnik Općine Sveti Ivan Žabno Nenad Bošnjak.
Gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić priključit će se akciji u Koprivnici, u Reki, Ulica Stjepana Radića, parkiralište kod mjesnog groblja, državna cesta broj 41, saborski zastupnik i predsjednik gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković i načelnik općine Virje Mirko Perok akciji će se priklučiti u Šemovcima, Ulica Stjepana Radića, državna cesta broj 43, a načelnik općine Sv. Ivan Žabno Nenad Bošnjak u akciji će sudjelovati u Novom Glogu državna cesta broj 28.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live