Novosti

Dani Općine Gola

Općina Gola obilježava Dane općine.
Program obilježavanja započeo je 4. lipnja kada se održalo natjecanje operativnih vatrogasaca DVD-a Gola u park u centru naselja Gola.
U petak, 09. lipnja pa do nedjelje 11. lipnja održati će se pojedinačni ribički kup Općine Gola – u organizaciji ŠRK Ješkovo na jezeru Ješkovo.
U organizaciji Udruge „Prekodravski zvon“ Gola u subotu, 10. lipnja u 20:30h u Sportskoj dvorani OŠ Gola održati će se – „Večer folklora, glazbe i plesa“.
Dan nakon toga u nedjelju, 11. lipnja od 09:00h održavat će se Sportski susreti braniteljskih udruga u organizaciji Udruge Dragovoljaca Veterana Domovinskog Rata Ogranak Gola, od 11:30h doček uzvanika u prostorijama Stare škole u Goli i prijevoz konjskim zapregama kroz selo do prostora sajmišta, u 12:00h na prostoru sajmišta u ulici A. Šenoe održat će se „Bambino kup“ u organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije i Hrvatske stočarske udruge Gola, a nakon toga u 14:00h smotra konja u organizaciji Konjogojske udruge „Prekodravlje“ Gola.
Manifestacija obilježavanja Dana općine Gola završit će u utorak, 13. lipnja u 11:00h svečanom svetom misom u župnoj crkvi Sveta Tri kralja u Goli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio