Novosti

Dani općine Kloštar Podravski 2017.

U sklopu proslave Dana općine Kloštar Podravski održano je takmičenje Dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja općine. U kategoriji muške, ali i ženske ekipe prvo mjesto odnio je DVD Kozarevac, u vježbi za podmladak prvo mjesto osvojio je DVD Kloštar Podravski.
Održan je i Memorijalni turnir u spomen na Hrvatske branitelje na stadionu Ravnice u Kloštru Podravskom. Na turniru su sudjelovale pionirske ekipe iz Budančevice, Prugovca, Kozarevca i Kloštra Podravskog. Prvo mjesto osvojila je ekipa Kloštra Podravskog.
Održano je takmičenje u kuhanju gulaša na kojem su sudjelovale 24 ekipe. Nakon višesatnog kuhanja stručna komisija proglasila je tri najbolja gulaša. Najbolši gulaš bio je u kotliću Udruge vinogradara i voćara “ŠILJER” Kloštar Podravski.
U organizaciji Udruge vinogradara i voćara “Šiljer” Kloštar Podravski, u sklopu manifestacije Dana općine održana je 23. Izložba vina. Prisutnima su se prigodnim riječima obratili predsjednik udruge Ivan Topolovčan, općinski načelnik Siniša Pavlović i dožupan Darko Sobota ujedno i predsjednik Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije. Šampionom izložbe proglašeno je vino Pinot bijeli, proizvođača Ivana Topolovčana, a ove godine dodijeljeno je 49 zlatnih, 84 srebrne i 15 brončanih diploma, dok 3 vina nisu zadovoljila bodovni prag. Izložbu su svojim nastupom uveličale članice glazbenog sastava Gorbonuk i Udruga žena Kozarevac.
U večernjim satima, održana je Podravska veselica za sve mještane i goste uz nastup Franje Barića i sastava “Podravci”.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live