Novosti

Dani općine Kloštar Podravski

U emisiji Susjednih općina u programu Podravskog radija načelnik općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović istaknuo je završen kružni tok u vrijednosti 4,2 milijuna kuna sa kompletnom infrastrukturom uz potporu Hrvatskih cesta i Županijske uprave za ceste. Načelnik je najavio i postavljanje semafora s mjeračem brzine u blizini OŠ u Kloštru Podravskom kako bi se podigla sigurnost učenika ali i svih stanovnika. Također se nakon toga očekuje i izgradnja semafora u Budančevici. Uz ta dva projekta koji su na udaljenosti 3 km, brzina kretanja vozila smsnjit će se na 50 km/h, te će ta dionica postati znatno sigurnija.
Općina je aplicirala projekte i na raspisanu Mjeru 7.2, te se očekuje raspisivanje Mjere 7.4. gdje namjeravaju prijaviti izgradnju školske – sportske dvorane za koju su već ishodili građevinsku dozvolu, te očekuju početak radova ove godine.
Ovaj vikend od 17.-19. ožujka općina Kloštar Podravski brojnim manifestacijama obilježava Dane općine i blagdan Svetog Josipa.
Načelnik općine Pavlović najavio je događanja u petak.
U subotu također mještane i goste očekuje bogat program.
Zadnji dan obilježavanja Dana općine, u nedjelju, program počinje od 9 sati misom.
Na kraju je načelnik Pavlović pozvao sve mještane ali i stanovnike okolnih općina i gradova da dođu na Dane općine Kloštar Podravski.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live