Novosti

Dani otvorenih vrata Udruge Mali princ

U ponedjeljak 23. svibnjau 18,00 sati u okviru Dana otvorenih vrata u prostorima Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ održati će se keramičku radionicu pod stručnim vodstvom Sanje Flajs Vidaković, prof. te Vas pozivamo da ovladate umijećem oblikovanja gline.

U utorak 24. svibnja od 9,30 do 14,00 sati u okviru Dana otvorenih vrata u prostorima Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ možete razgledati prostor Udruge i izložbu radova članova Udruge, sudjelovati u aktivnostima kreativnih radionica i radionica domaćinstva zajedno s korisnicima i voditeljicama.

U srijedu 25. svibnja od 9,00 do 12,00 sati u okviru Dana otvorenih vrata na promotivnom štandu Udruge koji će biti postavljen na Trgu sv. Jurja ispred turističke kućice možete upoznati rad Udruge kroz letke koje će dijeliti i kroz uratke članova Udruge koje možete kupiti po simboličnim cijenama.

Također u vremenu od 9,30 do 14,00 sati u prostorima Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ možete razgledati prostor Udruge i izložbu radova članova Udruge, sudjelovati u aktivnostima kreativnih radionica i radionica domaćinstva zajedno s korisnicima i voditeljicama.

 

Manifestaciju  Dani otvorenih vrata udruga organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a Udruga Mali princ se već tradicionalno prijavljuje na ovaj događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Želja je da se građani Đurđevca i okolice upoznaju s društveno korisnim projektima i programima koje Udruga provodi kao i mogućnostima volontiranja u Udruzi.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live