NovostiVijesti

Delegacija Županije na obilježavanju Dana hrvatske državnosti u Nagykanizsi

Počasni konzul Republike Hrvatske u Mađarskoj dr. Atila Kos organizirao je svečani prijem povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske u Nagykanizsi. Izaslanica župana Darka Korena bila je ravnateljica PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ Melita Birčić, a delegaciji Županije prisustvovao je i tajnik HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać.

Temeljem dugogodišnje dobre suradnje sa Županijom, županijskim institucijama i komorama kao i počasnim konzulom Republike Hrvatske, tijekom prošle godine sklopljeni su sporazumi o suradnji i prijateljstvu Županije i Grada Nagykanizse, zatim Razvojne agencije PORA-e i Razvojne agencije Grada Nagykanizse te županijske Obrtničke komore i Gospodarske i trgovačke komore u Nagykanizsi.

Sudionici ove svečanosti složili su se kako nam predstoje izazovna vremena, koja možemo premostiti jedino sinergijom te radom za zajedničke ciljeve i projekte.

Nakon govora dužnosnika uslijedio je nastup kulturno-umjetničkih društava iz prekograničnog područja koja njeguju hrvatsku tradiciju i kulturu te predano prenose hrvatsku baštinu novim generacijama.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live