Novosti

Deve upotpunile Đurđevački Advent

U organizaciji Turističke zajednice i Grada Đurđevca bogat program Adventa i ovaj petak privukao je brojne posjetitelje. Program je započeo dolaskom deva na đurđevačku pješčaru.

Brojne je posjetitelje pozdravio Mario Fuček iz Turističke zajednice koji je objavio kako su javnim glasovanjem odabrana  imena za deve, koje će se zvati Tomica, Dina i Đurđica.

Ovdje je uloženo puno truda, radilo se dan i noć i iskreno sam ponosan na ove ljude i na hrabrost koju su svi imali da prihvate ovu ideju. Da bi bili izvrsni morate imati i određenu dozu hrabrosti, a ovo je tražilo i određenu dozu ludosti. Ovo će biti početak jedne krasne priče – rekao je gradonačelnik Lacković.

U dvorištu utvrde Staroga grada održan je i Adventski sajam i scensko uprizorenje živih jaslica. Večer je završila uz Camel band i zajedničko puštanje lampiona s lijepim željama.

Scenski prikaz izveli su članovi Gradskog kazališta Đurđevac, a svojim se pjesmama za pravi božićni ugođaj pobrinuo zbor Dječjeg vrtića Maslačak, Vokalni ansambl Katarine i Zbor OŠ Grgura Karlovčana.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live