Novosti

Djed Mraz stigao u Đurđevac

Na Trgu sv. Jurja u organizaciji Grada i Turističke zajednice održan je Adventski sajam uz predstavu Male Drame kazališta Đurđevac te nastupe učenika Osnovne škole Grgura Karlovčana i polaznika vrtića Maslačak. Na sajmu su sudjelovali brojni izlagači: OPG-ovi, domaće radinosti, udruge i obrazovne institucije koji su prezentirali i prodavali prigodne božićne ukrase, suvenire, slastice i  domaće proizvode.

Dolazak Djeda Mraza i njegovih pomoćnika vilenjaka na trg željno su dočekala brojna djeca. Roditelji, bake, djedovi i svi prisutni za vrijeme trajanja programa mogli su obići i kupiti blagdanske ukrase, slastice i proizvode brojnih udruga koje su izlagale na Adventskom sajmu te su se mogli počastiti čajem i kuhanim vinom. Nakon podjele poklona Djed Mraz se nastavio družiti s djecom uz zajedničko fotografiranje, a da veselju i druženju brzo ne dođe kraj, pobrinuli su se i članovi Biciklističkog kluba Đurđevac i Moto kluba Legenda koji su obučeni kao Djeda Mrazovi stigli na biciklima i motorima, te prošli Trgom.

Želja organizatora je da se ista priredba održava i narednih godina, a sve kako bi se usrećilo najmlađe s područja Grada Đurđevca i prigradskih naselja.

db2 db1 db6 db7

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio