Novosti

Dobre teniske vijesti iz Varaždina, Križevaca i Čakovca

Teniski klub Varaždin 1181 ugostio je najmlađe tenisače iz regije. Na turniru je nastupilo preko 50 natjecatelja u kategorijama 8 i 10 godina. Mia Robotić i Damjan Galjer iz Teniskog kluba Đurđevac osvojili su zlato u svojim grupama dok su Ivan Jerbić i Filip Tomrlin osvojili srebro. U kategoriji do 10 godina Juraj Šklebar probio se u finale brončane grupe.
U Križevcima je održan regionalni turnir u kategorijama do 12 i 14 godina. U kategoriji djevojčica odaziv je bio nešto slabiji. U kategoriji do 12 godina nastupila je Korina Fuček i zauzela drugo mjesto dok su kategoriji do 14 godina nastupile Veronika Čekada koja je zauzela 1. mjesto i Paula Fuček, koja je zauzela 2. mjesto.

Seniori Teniskog kluba Đurđevac su u gostima pobijedili ekipu TK Franjo Punčec 2 iz Čakovca rezultatom 4:3. Iako je nakon igre u singlu rezultat bio 3:2 za domaćina, ostvarivši dvije pobjede u igri parova, susret je završio pobjedom TK Đurđevac. U singlu su važne pobjede ostvarili Šipušić i Kolarić, odigravši dobre mečeve i ostavivši nadu za ukupnu pobjedu u parovima. Ekipa TK Đurđevca je ovom pobjedom zauzela treće mjesto u svojoj skupini i razigravati će za 5. mjesto u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live