Novosti

Dodijeljena Uvjerenja o osposobljenosti voćarima i gerontodomaćicama

Upriličena je svečana podjela Uvjerenja o osposobljenosti kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal, a u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Riječ je o nezaposlenim osobama evidentiranim na Zavodu za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije koji su se osposobljavali za voćare i gerontodomaćice.

Voditeljica Odjela za obrazovanje Ksenija Krušelj iskazala je zadovoljstvo uspješnim rezultatima polaznika naglasivši važnost praktične nastave koja im je omogućila da primijene stečena stručna znanja. Pored toga, zahvalila je svima na podršci posebno Klubu za starije osobe Mariška i Hrvatskom crvenom križu Gradskom društvu Križevci „što su se pobrinuli da gerontodomaćice vide što ih očekuje u daljnjem radu“, a zahvalila se i brojnim OPG-ovima koji su „budućim voćarima omogućili da vide kako izgledaju uzorni voćnjaci“.

Prigodne riječi uputio je i ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Josip Nakić Alfirević posebno zahvalivši Županiji te Hrvatskom zavodu za zapošljavanje na suradnji.

Čestitke svim polaznicima uputio je i zamjenik Pal te pri tom naglasio uspješnu suradnju između Županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica te zahvalio na dugogodišnjem partnerskom odnosu.

Na području Koprivničko-križevačke županije osposobljeno je ukupno 16 gerontodomaćica i 12 voćara koji su primili Uvjerenja o osposobljenosti, a koja su dodijelili zamjenik Pal i ravnatelj Nakić Alfirević.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live