Novosti

Dodijeljene nagrade za najljepše uređene i osvijetljene kuće i okućnice na području Koprivničko-križevačke županije

U Županijskoj upravi u organizaciji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i portala upriličena je dodjela nagrada za najljepše uređene i osvijetljene kuće i okućnice na području Koprivničko-križevačke županije.

Prva nagrada pripala Marijanu Crnjaku iz Koprivnice, druga Tomislavu Raptaviu iz Šemovaca dok je treća nagrada zasluženo pripala Suzani Petrović iz Herešina.

Dobrodošlicu svim prisutnima na samom početku uputio je direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc čestitavši pri tom svim nagrađenim na trudu te dodao kako se zahvaljuje svim partnerima u projektu koji su osigurali bogati nagradni fond.

Uvijek u životu male stvari čine svijet velikim pa tako svatko od nas može svojim malim doprinosom učiniti svijet, odnosno našu Županiju ljepšom“, istaknuo je župan ujedno i predsjednik županijske Turističke zajednice Darko Koren o značaju ovog projekta te zahvalio svim sudionicima na doprinosu i čestitao nagrađenima.

Prisutnima se obratio i vlasnik portala koji je ukratko predstavio projekt te izrazio zadovoljstvo uspješno završenim projektom.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live