Novosti

Dovršeno kriminalističko istraživanje: Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga – osumnjičeni s đurđevačkog područja

Policijski službenici PP Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 49-godišnjakom s đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanja trošenja droga. 

Sumnja se da je osumnjičeni od listopada prošle godine do siječnja ove godine prodavao i davao na uživanje drogu marihuanu, amfetamin i ecstasy drugim osobama na đurđevačkom području. Također, sumnja se da je u zamjenu za drogu osumnjičeni od jedne osobe uzimao i raznu robu, dok je od druge osobe jednom uzeo sitno rezani duhan.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanja trošenja droga protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, dok će za oduzeti sitno rezani duhan biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content