Novosti

DV Vrapčić Drnje na Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu u Sisku

U sklopu Međunarodnog znanstveno-stručnog skupa s temom “Sadašnjost za budućnost odgoja i obrazovanja – mogućnosti i izazovi”, koji se održava 20. i 21. travnja 2017. u Sisku, ravnateljica DV Vrapčić Drnje Snježana Tišljarić predstavit će rad svog vrtića i kvalitetnu i podržavajuću suradnju s općinama osnivačima u sastavu drnjanskog Vrapčića, izlaganjem pozitivne pedagoške prakse u tematskom području „Kontinuirano usavršavanje i profesionalan razvoj odgojitelja, učitelja i nastavnika“.
Uz brojne izlagače iz Republike Hrvatske plenarno će izlagati i vrsni stručnjaci.
Međunarodni skup se održava pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, Agencije za odgoj i obrazovanje, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Grada Siska.
Organizator istog je Dječji vrtić Sisak Stari u suorganizaciji s Učiteljskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.
„ Izuzetno sam počašćena što je komisija za odabir pristiglih izlaganja za ovogodišnji Međunarodni znanstveno-stručni skup, procijenila vrijednost doprinosa našeg vrtića „Vrapčić“ Drnje iz područja pozitivne pedagoške prakse koju ćemo predstaviti, što nam je svima poticaj da i dalje ustrajno radimo na sebi – permanentno se usavršavajući uz kontinuiranu podršku naših općina osnivača , te tako doprinosimo cjelokupnoj pedagoškoj praksi ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u našoj sredini, županiji , ali i šire. – rekla je između ostalog, ravnateljica Tišljarić uoči svog izlaganja na Međunarodnom znanstvenom-stručnom skupu.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live