Novosti

DVD Virje održalo 139. izbornu godišnju Skupštinu

U prostorijama Vatrogasnog doma u Virju Dobrovoljno vatrogasno društvo Virje održalo je 139. redovnu izbornu godišnju Skupštinu kojoj su nazočili i članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava iz cijele  Hrvatske, a podršku radu Društva pružili su župan Darko Koren, načelnik općine Virje Mirko Perok, predsjednik Vatrogasne zajednice KKŽ Ivan Matosović, potpredsjednik Vatrogasne zajednice Ivan Golubić, zapovjednik JVP grada Đurđevca Marijan Kicivoj te ostali uvaženi gosti.
Skupštinu je otvorio predsjednik Drago Hatadi, a nakon usvajanja Dnevnog reda tajnik Velimir Sobota podnio je Izvješće o radu Društva za 2016. godinu.
Podnijeto je i financijsko izvješće, izvješće nadzornog odbora i verifikacijske komisije koja su jednoglasno prihvaćena. Voditelj limene glazbe DVD-a Željko Brodarić podnio je izvješće o aktivnostima limene glazbe u 2016. godini.
Župan Darko Koren o radu DVD-a Virje kazao je da je ono posebno, a o čijem radu svjedoče izvješća, rezultati, nagrade i priznanja koje je ovo Društvo u ovoj bogatoj povijesti ostvarilo. Čestitajući rukovodstvu koje je i nadalje dobilo povjerenje uvjeren da će se ovakav rad i nastaviti, župan se osvrnuo na dubok pečat u vatrogastvu koje je virovsko društvo ostavilo što potvrđuje prisutnost vatrogasaca iz cijele domovine.
Nakon usvajanja svih izvješća izabrano je novo staro rukovodstvo koje će voditi Društvo u sljedeće četiri godine u sastavu: Drago Hatadi za predsjednika, Goran Matoničkin za dopredsjednika, Saša Gregar za zapovjednika, Mladen Jakopović za zamjenika zapovjednika, Velimir Sobota za tajnika i Štefica Baruškin za blagajnicu.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live