Novosti

Ema Juričić zlatna na Svjetskom kupu u Umagu

Ema Juričić osvojila je svoju prvu svjetsku zlatnu medalju na svjetskom karate kupu koji se je održao u Umagu,  a na kojem je nastupilo preko 1300 natjecatelja iz 56 država svijeta.

Prvu borbu pobijedila je natjecateljicu iz Rusije s 3:0, drugu borbu s 6:1 protiv natjecateljice iz Škotske, treću borbu s 2:0 protiv natjecateljice iz Srbije te u samom finalu pobijedila je nadmoćno još jednu Ruskinju s 5:0.

Gordan Pecikozić i Niko Marović su zauzeli visoko 5. mjesto u svojim kategorijama kao i Mateja Prevedan koja je također nastupila na ovom svjetskom kupu, ali ovaj put je od nje bila bolja natjecateljica iz Španjolske.

Osim svjetskog kupa u Umagu se održavao i svjetski kamp kojeg je također organizirala svjetska karate federacija WKF, a kojeg su vodili najbolji karate instruktori na svijetu tako da su naši članovi imali čast trenirati sa najboljima. Na kampu su sudjelovali državni prvaci Ivan Juričić i Valerio Prevedan.

Treneri, Luka Cestar i Nikola Kopričanec, kao i stručni suradnik Ivan Đuroci su prenijeli svoje stručno znanje na karatiste te od njih napravili vrhunske natjecatelje.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live