AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Županije

FOTO 21. Dječji sajam u Virju i ove godine pokazao dječje talente i poduzetnički duh, Cik Adaković: “Važnost sajma je spajanje ljudi u našoj zajednici”

Osnovna škola prof. Franje Viktora Šignjara Virje i ove je godine organizirala tradicionalni Dječji sajam, ove godine jubilarni 21. po redu.
Sajam se kroz godine dosta mijenjao i sada ga spajamo za završnom školskom priredbom pto nam se pokazalo jako dobro. Važan nam je jer je on odraz našeg truda i poduzimanja ne bismo li zaradili što više novaca za našu školu. Sredstva koristimo za nabavku školske opreme i opremanja grupa slobodnih aktivnosti. Cijenimo intelektualne napore i djecu učimo i odgajamo za to, ali ne smijemo zaboraviti rad rukama. Zahvaljujem našim učenicima i roditeljima, ali i Općini Virje, Koprivničko-križevačkoj županiji i Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije koji nas prate i podržavaju od samih početaka – rekla je ravnateljica Marica Cik Adaković.

Uoči samog sajma održana je završna školska priredba kojoj su prisustvovali i načelnik općine Virje Mirko Perok, zamjenik župana Ratimir Ljubić i tajnica Obrtničke komore koprivničko-križevačke županije Marinela Bašić.

Učenici su na sajmu prezentirali i prodavali proizvode koje su izrađivali, a potom je održano i izvlačenje nagradne tombole.

foto: Karlo Meštrović

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live