AktualnoNovostiPromoVijestiVijesti iz Đurđevca

FOTO Otkrijte svoju jedinstvenost u novom “Tattoo studio Kerber” u Đurđevcu

"U sterilnom i sigurnom okruženju, možete se opustiti znajući da ste u dobrim rukama iskusnih stručnjaka."

Dobrodošli u novi Tattoo Studio Kerber u Đurđevcu- mjesto gdje se umjetnost susreće s vašom jedinstvenošću!

Kerber Tattoo studio kroz trajno ukrašavanje kože svojim klijentima pruža iznimnu profesionalnost u izradi i fleksibilnost u dogovoru. Bilo da želite pokazati hrabrost tribalnim motivima, zasjati s nježnim cvjetnim dizajnima ili istaknuti svoju unikatnost kroz apstraktne kompozicije, talentirana umjetnica Dora će Vam pomoći da ostvarite svoje kreativne vizije!

Tko je Dora i što ju izdvaja od ostalih umjetnika? Dora Šantić, 21-godišnja mlada talentirana umjetnica, ujedno i vlasnica novootvorenog tattoo salona, sama za sebe kaže da se oduvijek željela baviti tetoviranjem te da je otvorenjem salona za tetoviranje ostvarila svoj nekad dječji san. Svoju prvu tetovažu napravila je na svojoj koži, no svidjelo se to i prijateljima, susjedima, kumovima i rodbini pa je na taj način stekla određena znanja i vještine i dodatno potvrdila da je ovaj posao definitivno za nju. Njen poseban pristup svakom klijentu, briga o svakom detalju da bi vaš posjet njenom salonu bio osim profesionalan, ujedno zabavan i skoro pa bezbolan.

Neka Tattoo Kerber studio postane Vaša kreativna oaza-mjesto gdje se Vaše ideje u Dorinim rukama pretvaraju u stvarnost!

Posjetite Tattoo Studio Kerber već danas na adresi Trg Svetog Jurja 1, prvi kat u Poslovnom centru u Đurđevcu. Prethodne radove svojih “žrtava” Dora vam daje na uvid javno, zapratite ju putem Instagrama ili Facebooka, rezervirajte svoj termin već danas i pripremite se za putovanje u beskonačne mogućnosti kreativnog izražavanja putem trajnog ukrasa-tetovaže!

Vidimo se u novootvorenom Tattoo Kerber u Đurđevcu!

 

Foto: Karlo Meštrović (Podravski radio)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live