AktualnoDogađajiEventiLife StyleNekategoriziranoNovostiPromoVijestiVijesti iz ĐurđevcaVijesti iz Županije

FOTO Strukovna škola Đurđevac-SPEKTAKULARNA REVIJA

Učenice i učenici Strukovne škole Đurđevac, zajedno sa svojim stručnim nastavnicama organizirali su i upriličili senzacionalnu 4. po redu reviju "Frizura, šminka i oslikani nokti"

Učenice i učenici Strukovne škole Đurđevac, zajedno sa svojim stručnim nastavnicama organizirali su i upriličili senzacionalnu četvrtu za redom reviju “Frizura, šminka i oslikani nokti”.

Tom prigodom ovoj već možemo reći tradicionalnoj reviji povodom Dana grada Đurđevca, nazočili su pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, pročelnica Službe za unutarnju reviziju i članica školskog odbora Strukovne škole Đurđevac Ljubica Belobrk Flamaceta, predsjednik Obrtničke komore Virovitičke-podravske županije Stjepan Kenjević, tajnica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Marinela Bašić te ravnateljica Obrtničkog učilišta Pouka Jasminu Sinovec.

U uvodnom se govoru svima nazočnima obratio ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Darko Špoljar, koji je izrazio zahvalnost svima koji su pomogli u organizaciji, čestitao učenicima i njihovim stručnim učiteljicama Anici Čorba, Željki Grobenski i Sonji Amidžić te zahvalio na potpori i suradnji Gradu Đurđevcu, Turističkoj zajednici Grada Đurđevca i Koprivničko-križevačkoj županiji.

“Ova revija čisti je dokaz da kreativnost učenika ne poznaje granice, a uz mentorstvo stručnih učiteljica to ispadne vrhunski. Od srca zahvaljujem svima vama koji ste danas došli i uveličali ovaj događaj, a našim učenicama i učenicima te stručnim učiteljicama i modelima želim čestitati na vrhunski odrađenom poslu, bilo je napeto i naporno, ali vi ste uspjeli i na to sam vrlo ponosan.”- rekao je ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Darko Špoljar.

Ova je revija bila idealna prilika da učenice i učenici smjerova frizer,kozmetičar i pediker pokažu svoja znanja i vještine koje su imali priliku usvojiti u školi, a ujedno i prava poslastica za sve posjetitelje.

U programu revije sudjelovali su učenice i učenici Strukovne škole Đurđevac smjera frizer, kozmetičar i pediker, bivše učenice navedenih smjerova, obrtnici- majstori frizura i kozmetike, Plesni klub Ritam te profesionalna cirkusantica Mariia Torianyk.

Dugogodišnji medijski pokrovitelji i ove su godine bili: Podravski radio, Radio Drava, informativni portali Drava.info i Glas te tiskovina Glas Podravine pod vodstvom direktora i vlasnika Ivice Šubare.

Foto: Valentino Štefanek (Drava.info)

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live