AktualnoDogađajiEventiLife StyleMarketingNekategoriziranoNovostiPartneriPromoVideo zapisiVijestiVijesti iz Đurđevca

FOTO/VIDEO Na Japinom bregu održan je treći Sajam vjenčanja

Na turističko-ugostiteljskom kompleksu “Japinom bregu“ u Čepelovečkom bregu, održao se drugi po redu Sajam vjenčanja, koji je organiziran u suradnji Japinog brega i HSE Partnera d.o.o, a okupio je izlagače koji nude vjenčanice i svečana odjela za vjenčanje, personalizirani nakit i vjenčano prstenje, glazbu, jedinstvene dekoracije, fotografiranje i Vedo snimanje, hranu i piće, inovativne gin barove s odličnim izborom koktela, a sve to uz organizaciju vjenčanja na turističko-ugostiteljskom kompleksu Japin breg na čepelovečkim obroncima Bilogore.

Ovaj prestižni događaj okuplja stručnjake iz industrije vjenčanja i pruža nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima, bilo da planiraju vjenčanje ili samo žele uživati u prekrasnoj atmosferi sajma. – u ime organizatora poručila je Eva Šola.

Za najmlađe posjetitelje pripremljen je niz zabavnih i kreativnih aktivnosti koje su ih educirale i zabavljale dok su njihovi roditelji istraživali sajam prepun ideja, boja, elegancije uz predivne glazbene glazbenog sastava THE FUSION.

U fotogaleriji donosimo djelić atmosfere, a još lijepih prizora možete pogledati na:

https://www.facebook.com/podravskiradio/videos/1445563016056759

https://www.facebook.com/podravskiradio/videos/1144454273438593

 

Foto: Karlo Meštrović

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live