Novosti

Glazbeno ljeto 2016. u Đurđevcu

I ove godine u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice održava se Glazbeno ljeto u Đurđevcu. Kroz narednih pet vikenda posjetitelji će moći uživati u hip-hop, pop, rock i tradicijskoj glazbi, natjecanju u ispijanju piva, natjecanju u obaranju ruku i natjecanju djece u starim sportovima i dječjoj Alci. Prva večer Glazbenog ljeta otvara se već u petak 5. kolovoza s tamburaškom večeri na Trgu sv. Jurja, a publiku će zabavljati TS Dangube.
U atriju Staroga grada, u petak 6. kolovoza održat će se večer cabaret glazbe, a nastupit će Mladena Medaka- Gage,  dok će 12. i 13. kolovoza u Boriku gosti moći uživati u rock glazbi uz Autoput i Puls Rock te DJ Robija te u tradicionalnoj motorijadi.
U petak, 19. kolovoza u atriju utvrde Stari grad održat će se večer pop glazbe uz Lidiju Bajuk i goste, a u nedljelju će nastupiti Dora Trogrlić. Na Trgu Svetog Jurja 26. kolovoza nastupit će rock sastav Revolt i 28. kolovoza popularni Tragovi. 2. rujna na trgu će se održati Megdan Beer tournament, koncert Ognja te hip hop koncert Dječaka, dok će se  3. rujna održati natjecanje u ispijanju piva te natjecanje u obaranju ruku.
Glazbeno ljeto zatvorit će koncert Zabranjenog pušenja.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live