Novosti

Godišnja skupština Udruge umirovljenika Općine Kalinovac

Održana je redovna godišnja skupština Udruge umirovljenika Općine Kalinovac. Predsjednik Udruge umirovljenika, Antun Lučić, pozvao je sve prisutne da minutom šutnje odaju počast svim preminulim članovima udruge i hrvatskim braniteljima.
Na sjednici je podnesen izvještaj o radu Udruge, financijski izvještaj udruge za 2017. godinu, izvještaj Nadzornog odbora Udruge umirovljenika, te plan rada za 2018. godinu.
Pozdravni govor uputili su u ime LU Zeko Kalinovac Danijel Moslavac, ispred Kulturno umjetničkog društva, Jasminka Miklić koja je istaknula zajedničku suradnju udruga i nadu da će i nadalje, kao partneri u zajedničkim projektima, nastaviti sa dobrom suradnjom.
Načelnik Općine Kalinovac, Danijel Zvonar također je istaknuo dobru suradnju i zajedništvo udruga na nivou općine i najavio prijave na nove i veće projekte za udruge. Pozdravnim i prigodnim riječima obratio se i zamjenik župana Darko Sobota, koji je svoj govor završio riječima “neka vam starost uistinu bude radost”, što je ujedno i naziv projekta udruge za 2018. godinu.
Po završetku radnog dijela nastavljeno je druženje uz zbor udruge i vesele maškare.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live