NovostiVijesti

Grad Đurđevac; predsjednik Vijeća Lacković: “Đurđevac će sufinancirati projektnu dokumentaciju za brzu spojnu cestu Đurđevac- Bjelovar”

Nakon početka gradnje zadnje dionice brze ceste do Bjelovara, Grad Đurđevac je dogovorio radni sastanak u Hrvatskim cestama i pokrenuo niz aktivnosti radi zajedničkog sufinanciranja izrade projektne dokumentacije za dionicu brze spojne ceste Đurđevac- Bjelovar.
Cilj je da nakon što završe radovi na brzoj cesti do Bjelovara projektna dokumentacija za brzu spojnu cestu do Đurđevca bude gotova kako bi mogli krenuti radovi na izgradnji te dionice.
-Pokretanje aktivnosti na gradnji drugog kraka Podravskog ipsilona prema Koprivnici moguće je ubrzati i ostvariti tako da županija i Grad Koprivnica zajednički sufinanciraju izradu projektne dokumentacije za dionicu Koprivnica – Kloštar Vojakovački od čega gotovo 18 km dionice predstavlja sjevernu obilaznicu Koprivnice. Realizacija ovakvog projekta zahtjeva zajednički nastup i sufinanciranje prema primjeru na Grad Đurđevac. Potrebno je promijeniti kut gledanja kako bi se ubrzala dinamika gradnje, cestu bi trebalo graditi od Koprivnice do Križevaca – zaključio je predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio