Novosti

Gradonačelnik i predsjednik vijeća zaigrali šah s aktualnim prvakinjama

U povodu ostvarenih odličnih rezultata na ekipnom prvenstvu Hrvatske u šahu u Našicama, gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković priredili su prijem za žensku ekipu Šahovskog kluba Picok iz Đurđevca te njihovog predsjednika i trenera Stanka Domitrovića.
Prvenstvo je organizirao Hrvatski šahovski savez, a na njemu je nastupilo najboljih 6 ženskih kadetskih ekipa.
U sastavu ženske ekipe nastupile su: Anamarija Radiković, Ema Bevanda, Jelena Kokša, Lorena Bevanda i Lana Plazek. Na prvenstvu plasmanom muške i ženske ekipe u državno finale postignut je najbolji ekipni rezultat u 90- godišnjoj povijesti kluba.
Gradonačelnik je im podijelio prigodne poklone i izrazio uvjerenje da će mlade osnovnoškolke, i u budućim natjecanjima moći uskladiti svoje školske obaveze s putovanjima na natjecanja.
Za kraj su gradonačelnik i predsjednik vijeća s aktualnim prvakinjama zaigrali partiju šaha, a nakon duge igre prvakinje su odnijele pobjedu.
Odmah po završetku prijema u uredu gradonačelnika prvakinje Hrvatske i trener Domitrović na Podravskom su radiju snimili emisiju Neki novi klinci o postignutim uspjesima i šahu, u kojoj je gostovao i učitelj informatike u OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac, Nikola Mihočka. Emisiju poslušajte u programu Podravskog radija u nedjelju, 07. siječnja u 18 sati.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content